Over KinderMudRun

Wat is een mudrun?

lfw3301700759-w052

Hoe gaat de Kindermudrun in z'n werk?

Lopen de kinderen alleen?

Op sommige tijdstippen lopen de kinderen alleen maar meestal mogen de ouders met hun kinderen meelopen. Zij moeten zich dan wel als deelnemer aanmelden en betalen. Ouders kijgen ook een polsbandje.

Langs het parcours staan vrijwilligers om toezicht te houden dat alles goed verloopt. Deze vrijwilligers staan in verbinding met de EHBO’ers voor als er toch een ongelukje gebeurt.

Ouders mogen natuurlijk ook langs de route gaan staan om de kinderen aan te moedigen. Zie hier voor een kaartje waar je de KinderMudRun goed kan zien.

Kan iedereen meedoen?​

Vanwege het vele water is een zwemdiploma (A) verplicht, voor zowel kinderen als ouders. Heb je die niet, dan mag je niet meedoen. Voor de rest kan iedereen vanaf 6 jaar (!) meedoen. Kinderen t/m 8 jaar lopen onder begeleiding van een volwassene. Er geldt voor elke afstand een minimum-adviesleeftijd.
Let op: er is een maximum gesteld aan het aantal deelnemers per starttijd. Meld je dus vroeg aan als je zeker wilt zijn dat je mee kan doen. Vol is vol.

Vanwege het grote aantal hindernissen is de KinderMudRun best zwaar. Houd daar rekening mee als je je af te leggen afstand kiest! De gemiddelde snelheid over het parcours slechts 2 km per uur. Kies bij twijfel de kortere afstand. De langere afstand kan altijd nog volgend jaar.

Hoe kan ik me opgeven/aanmelden?

Aanmeldingen gaan alleen via de website www.KinderMudRun.nl.
Deelnemers kiezen een starttijdstip en een afstand. Er kunnen meerdere deelnemers tegelijkertijd worden opgegeven. Ouders die mee willen lopen met hun kind, dienen zich eveneens als deelnemer op te geven!

De betaling verloopt via IDEAL. Er is geen andere betalingsmogelijkheid. Nadat je betaling is afgerond, ben je aangemeld en ontvang je per mail de bevestiging. Bewaar deze goed want dat is tevens je startbewijs. Mocht je (denken dat je) geen bevestiging hebt ontvangen, check dan eerst je spambox. Vlak voor het evenement ontvangen alle deelnemers een herinnering.

Scroll to top