Ervaringen

Hebben jullie ook zo genoten van de KinderMudRun 2022? Wij vinden her en der nog een klodder modder, graspollen en zand, heel veel zand. Dan laten we de geur nog even buiten beschouwing ;). En het mooie is, het was allemaal absoluut de moeite waard. Dat vonden wij niet alleen, we hebben heerlijke reacties van jullie mogen ontvangen (je kunt zelf ook een recensie achterlaten op onze Facebook-pagina). Daar worden wij dan weer erg blij van 🤗.

5/5
"Alles is top geregeld en vooral heel erg leuk om te lopen!!! Wij zijn er volgend jaar weer bij 😁"
Jenna
5/5
"Nu 2 keer meegedaan met de KinderMudRun en tot 2x toe ontzettend genoten! Absoluut een aanrader om een keer te doen!"
Loontje
5/5
"Jaaaa was zooooo leuk weer, dit jaar ons verstandelijk beperkte zoon meegenomen maar zwaar genoten van alles ondanks het zoeken naar een verloren schoen in het water 🤣🤣 wel gevonden 🤩"
Kim
5/5
"Goed geregeld van begin tot eind. Ook voor degene die wachten op de lopers. Volgend jaar zijn we er weer bij."
Jacqueline
5/5
"Het was fantastisch! Goed georganiseerd, mooie (deels nieuwe) route, enthousiaste vrijwilligers, zelfs met deze droogte genoeg modder en vooral heel veel plezier!"
Hanneke
5/5
"Lekker vies worden, klimmen klauteren en genieten!"
Linda
5/5
"Goed georganiseerd evenement. Heel betaalbaar vergeleken met de commerciële varianten. We hebben genoten. Als je kind graag actief bezig is en van water en modder houdt, dan moet je hier zeker aan deelnemen. Ook geschikt voor het hele gezin, je hoeft echt niet in topconditie te zijn. Als je een stukje kunt lopen, kunt zwemmen en door een sloot kunt waden dan haal je de finish. Bij iedere hindernis is er een alternatief (gewoon door de sloot lopen). Bij twijfel….doen!"
Joy
5/5
"De KinderMudRun is super leuk om samen met je kinderen te doen. De organisatie is goed geregeld, parcours was leuk en uitdagend, aan het eind konden we ons goed afspoelen en omkleden, zelfs genoeg aan versnaperingen te krijgen. "
Fam. van den Berg
5/5
"Super leuk! Goede organisatie, tot de volgende keer"
Marleen
5/5
"Alles vanaf de kaartjes controle tot het krijgen van de medaille aan het eind, wat een goede organisatie, wat een slim gebruik van het al aanwezige materiaal en de natuurlijke elementen, de drink punten, de vele begeleiders aanwezig over het hele parcours."
Joyce
5/5
"Onze dame heeft genoten, ze wilde na afloop van de 5 km stiekem nóg rondje lopen"
Marinde
5/5
"Wat was het gaaf!"
Marjolein
5/5
"Wat hebben we gelachen en geglibberd! Volgend jaar weer!"
Jolana
5/5
"Wij hebben genoten. Het was super gaaf en zeker een aanrader voor iedereen. 👍🏻💪🏻✔️"
Rachel
5/5
"We hebben een super leuke dag gehad en gaan volgend jaar zeker weer mee doen. Complimenten aan de organisatie en vrijwilligers top geregeld 💪"
Natascha
5/5
"Weten we al wanneer we volgend jaar kunnen rennen hahaha"
Jacky
5/5
"Het was super!"
Jozefina
5/5
"Het was geweldig 😻"
Patricia
5/5
"Wat hebben we genoten van de KinderMudRun afgelopen zaterdag! Het was echt heel erg leuk!"
Adrianne
Scroll to top